header banner
Default

Koersverwachting van Bitcoin ETF-tokens van 2023 tot 2030: 100 keer stijgen?


Er is een nieuw crypto project op de markt waarvan de token ($BTCETF) volop in de belangstelling staat. Dit komt doordat de Bitcoin ETF Token koers profiteert van nieuws rondom de goedkeuring van Bitcoin ETF’s door de Amerikaanse SEC.

Tijdens een eigen presale wordt $BTCETF nu al op hoog tempo verkocht. Veel traders vragen zich dan ook af hoeveel de Bitcoin ETF Token waard kan worden. In dit artikel lees je onze gedachten over de Bitcoin ETF Token koers verwachting en de potentie van deze munt.

 

Hier hebben we de belangrijkste mijlpalen uit onze Bitcoin ETF Token koers voorspelling op een rijtje gezet.

  • 31 december 2023 – We verwachten dat de Bitcoin ETF Token na zijn lancering hard zal gaan stijgen in afwachting van de goedkeuring van de Bitcoin ETF’s. Onze voorspelling is dat de koers met 1.000% kan stijgen naar een waarde van $0,060.
  • 31 december 2024 – In 2024 zal de eerste Bitcoin ETF waarschijnlijk op de markt verschijnen. Dit kan zorgen voor een nieuwe recordbrekende crypto bull run. Dit zou goed nieuws zijn voor $BTCETF, waardoor we verwachten dat de token 2024 eindigt rond de $0,30.
  • 31 december 2025 – Er zijn veel voorspellingen over wanneer Bitcoin eindelijk de $100.000 aan zal tikken. Dit gebeurt waarschijnlijk in 2025. Daarmee zou er een token burn geactiveerd worden die de koers van $BTCETF naar de $0,40 kan brengen.
  • 31 december 2030 – Er is 25% van het totale aantal $BTCETF tokens geburnt en lange termijn bezit van de token wordt gestimuleerd via staking en andere beloningen. Dit biedt een sterke basis voor Bitcoin ETF Token om tegen dit moment een waarde van $0,50 te bereiken.
 

Jaartal Koers voorspelling – laag Koers voorspelling – gemiddeld Koers voorspelling – hoog
2023 $0,020 $0,060 $0,095
2024 $0,10 $0,30 $0,75
2025 $0,15 $0,40 $0,65
2030 $0,05 $0,50 $0,80

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin ETF Token presale – Actuele waarde

VIDEO: BITCOIN ETF TOKEN ($BTCETF) | Nieuwe Pre-Sale Token met Potentie?
Corné Marchand

De Bitcoin ETF Token presale is op 5 november van start gegaan met een prijs van $0,0050. De presale bestaat uit 10 verschillende fasen en de prijs per token zal oplopen tot een eindprijs van $0,0068.

In totaal zijn er 2,1 miljard tokens gemaakt, waarvan 40% wordt verkocht in de presale. Hiermee heeft het team een hard cap van $4.956.000 gesteld.

Bitcoin ETF token presale

In de eerste week werd er al een bedrag van $500.000 opgehaald wat de interesse van beleggers in de munt laat zien. Dit vermogen gebruikt het team om het project verder te ontwikkelen.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2023

VIDEO: Spot Bitcoin ETF Price Predictions! You Have NO IDEA How High Bitcoin Is About To Go
Money Rules - Investing Tips

De presale is in volle gang en met de vaart waarin de Bitcoin ETF Token’s over de toonbank vliegen, verwachten we dat deze snel is uitverkocht. Het lijkt erop dat dit in december al zal gebeuren.

De token zal als eerste op gedecentraliseerde exchanges (DEX) als eToro lanceren. Er staan transactiekosten van 5% op de token om zo mogelijke verkoopdruk tijdens de lancering te minimaliseren.

Beleggers kunnen ook hun tokens tijdens de presale al staken, en wanneer je besluit tokens voor lange tijd vast te zetten in een staking pool smart contract, zal je beloning hoger worden. Met een eerste hard cap van ongeveer $5 miljoen is er genoeg ruimte over voor de token om te groeien.

Door deze drie eigenschappen verwachten we dat de vraag naar Bitcoin ETF Token na de lancering toeneemt, terwijl er maar een beperkt aanbod op de markt beland. Wanneer dit gebeurt, resulteert het in een koersstijging.

De Bitcoin ETF Token komt op precies het juiste moment uit – nu wordt verwacht dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar groen licht zal geven voor de spot Bitcoin ETF’s.

btc etf koers verwachting 2023

Deze ontwikkeling is een significante mijlpaal voor zowel Bitcoin als Bitcoin ETF Token. Als de eerste spot Bitcoin ETF goedgekeurd wordt er namelijk 5% van het totale aantal $BTCETF geburnt.

Bitcoin zal vervolgens gaan stijgen wat weer een positief effect heeft op de Bitcoin ETF Token. Met een burn van 105 miljoen tokens waarmee het aanbod nog verder afneemt, wordt een grote onbalans in vraag en aanbod gecreëerd.

Door deze afwegingen kunnen we concluderen dat de Bitcoin ETF Token naar de $0,060 gaat bewegen tegen het einde van het jaar. Dit is een stijging van 1.100% vergeleken met de presale startprijs van $0,0050.

Houd er rekening mee dat het zo kan zijn dat de spot Bitcoin ETF’s pas in januari van 2024 goedgekeurd gaan worden. Dan kan het iets langer duren totdat $BTCETF deze koers behaald, maar het blijft nog steeds een van de meest veelbelovende cryptocurrency’s van dit moment.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2024

VIDEO: Spot Bitcoin ETF Price Predictions! How High Will BTC Go?!
Coin Bureau

Het ziet er naar uit dat 2024 een belangrijk jaar gaat worden voor Bitcoin en andere cryptocurrency’s. Er staan veel grote evenementen op de planning zoals de uitgave van de spot Bitcoin ETF’s en Bitcoin halving.

laatste Bitcoin ETF nieuws | bitcoin etf koers verwachting 2024

Na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s duurt het niet meer lang meer totdat de eerste ETF op de markt komt. Wall Street giganten als BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck en diverse andere partijen strijden voor het privilege om een eigen ETF te lanceren.

Nadat de eerste op de markt is gekomen zullen anderen snel volgen, waarmee zo ook veel kapitaal rechtstreeks op de crypto markt beland. Hiermee zal Bitcoin ETF Token veel aandacht krijgen en waarschijnlijk de volgende drie vooraf gestelde mijlpalen bereiken uit de roadmap van de token:

  1. De lancering van de eerste spot Bitcoin ETF
  2. Het behalen van $1 miljard aan marktwaarde van de ETF
  3. Het bereiken van de $100 miljoen aan 24-uurs handelsvolume van $BTCETF

Dit zorgt ervoor dat er drie keer 5% (15%) van het totale aantal tokens geburnt wordt, wat resulteert in een lager aanbod van $BTCETF. Verder wordt er in april 2024 ook nog een Bitcoin halving verwacht.

Bij Bitcoin halving wordt het aantal Bitcoins dat per gemined block wordt vrijgegeven gehalveerd. Dit kan resulteren in een volgende crypto bull run.

Kan deze crypto bull run samen met de ETF’s Bitcoin eindelijk naar de $100k laten gaan? Sommige voorspellen van wel, maar wij denken dat Bitcoin dit pas in 2025 gaat bereiken.

Met al deze ontwikkelingen in 2024 voorspellen we dat de Bitcoin ETF Token koers rond een koers van $0,30 gaat zitten. Als alles volgens de Bitcoin ETF Token koers verwachting mee zit, kan het zelfs naar de $0,75 stijgen.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2025

VIDEO: Will Bitcoin hit $1 Million by 2030? | Michael Saylor Interview
Altcoin Daily

De laatste mijlpaal die voor de Bitcoin ETF Token op de planning staat, en waarmee weer 5% wordt geburnt, is dat de Bitcoin koers $100.000 bereikt. Dit is een van de significantste mijlpalen voor Bitcoin aangezien hier al sinds de crypto bull run van 2020 over gepraat wordt.

Er zijn hier dan ook veel verschillende voorspellingen over gedaan, maar menig crypto analist verwacht dat Bitcoin de $100.000 in 2025 eindelijk zal bereiken. Hiermee neemt het aanbod van $BTCETF nog eens 5% af, waardoor de koers weer verder stijgt.

Met deze laatste token burn zullen ook de transactie kosten op 0% belanden. Dit draagt waarschijnlijk bij aan de interesse naar de munt.

Toch is het onwaarschijnlijk dat de Bitcoin ETF Token koers – met deze laatste token burn – net zo hard zal stijgen als bij de eerste vier. Om die reden verwachten we dat Bitcoin ETF Token het jaar 2025 afsluit rond een koers van $0,40.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2030

VIDEO: 12 Best Crypto Coins After BlackRock Bitcoin ETF Approval 👈
Altcoin Daily

Nadat alle tokens geburnt zijn en de transactiekosten zijn verlaagd naar 0% is de token afhankelijk van de sterke basis die het heeft gelegd. Deze basis bestaat uit het staking mechanisme en de community die ze hebben opgebouwd.

Er is 25% van het totale aantal tokens weggelegd voor staking rewards, dat zijn dus 525 miljoen tokens. Dit aantal is meer dan genoeg om goede staking rewards in de toekomst te verzekeren, maar het zal niet genoeg zijn voor een stabiele koersstijging.

Om die reden is het waarschijnlijk dat de ontwikkelaars van het project in de loop der tijd meer beloningen gaan aanbieden aan de community. Op deze manier blijft de community groeien waardoor een sterke basis word bevorderd.

Hiermee concluderen wij deze Bitcoin ETF Token koers verwachting met een voorspelling van $0,50 voor 2030. Dit is een stabiele groei die uitkomt op een 100x van de presale startprijs van $0,0050.

Mogelijke hoogtepunten & laagtepunten voor Bitcoin ETF Token

VIDEO: Bitcoin ETF... THIS WILL MAKE ME RICH.
TechLead

We hebben zojuist met je besproken waar wij verwachten dat de Bitcoin ETF Token koers de aankomende jaren heen gaat. Hieronder hebben we alles nog eens duidelijk voor je in een lijstje gezet:

Jaartal Koers voorspelling – laag Koers voorspelling – gemiddeld Koers voorspelling – hoog
2023 $0,020 $0,060 $0,095
2024 $0,10 $0,30 $0,75
2025 $0,15 $0,40 $0,65
2030 $0,05 $0,50 $0,80

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Bitcoin ETF Token precies?

VIDEO: "Ethereum To $166,000, Bitcoin To $1.3 Million - Here's WHY" Cathie Wood Crypto Prediction
Jamie Tree

De Bitcoin ETF Token is een nieuwe altcoin die is gebouwd op het Ethereum netwerk. Deze altcoin wil je direct laten profiteren van de ontwikkelingen van Bitcoin en Bitcoin ETF’s op de Amerikaanse beurs.

De token is niet direct gekoppeld aan Bitcoin of de spot Bitcoin ETF’s, maar weet wel zijn kracht te halen uit de real-life mijlpalen van de token. De 5 mijlpalen zijn:

  1. $100 miljoen aan handelsvolume van $BTCETF
  2. De eerste spot Bitcoin ETF goedkeuring
  3. De eerste lancering van een spot Bitcoin ETF
  4. Het vermogen in de spot Bitcoin ETF’s overstijgt $1 miljard
  5. Bitcoin behaald (eindelijk) de $100.000

Bitcoin ETF Token real-life mijlpalen en roadmap

Na het behalen van een mijlpaal wordt 5% van het totale aantal tokens verbrand, uiteindelijk is dit dus 25%. Ook zullen de transactie kosten met elke mijlpaal 1% naar beneden gaan.

Op deze manier kun je met de Bitcoin ETF Token dus speculeren over de ontwikkelingen in de Bitcoin ETF’s en de top crypto zelf. Met een staking mechanisme waar 25% van alle $BTCETF naar toe gaat, heeft de token goede fundamenten.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de Bitcoin ETF Token lees je alles in onze Hoe Bitcoin ETF Kopen? – Stappenplan voor Beginners.

Bitcoin ETF Token – Overzicht

VIDEO: These 7 Crypto Coins Will 15x In DEC (Last Chance)
Alex Becker's Channel

We hebben hieronder een overzichtje gemaakt van alle belangrijke eigenschappen van de Bitcoin ETF Token.

Naam Cryptocurrency Bitcoin ETF Token
Ticker $BTCETF
Presale Launch Datum 5 November 2023
Presale Startprijs $0,0050
Aantal Tokens in Presale 8.400.000
Presale Hard Cap $4.956.000

Welke factoren hebben invloed op de Bitcoin ETF Token koers?

VIDEO: Bitcoin Elliott Wave Technical Analysis Today! Bullish & Bearish Price Prediction BTC & News #crypto
Koenz Trading

Er zijn verschillende factoren die we hebben meegenomen voor onze $BTCETF koers voorspelling. We zullen deze variabelen hieronder met je bespreken.

Spot Bitcoin ETF’s

VIDEO: How Much Will 1 Bitcoin be Worth AFTER Blackrock ETF Approval?
Altcoin Daily

De spot Bitcoin ETF’s zijn van grote invloed op de munt. Dat is onder andere te zien aan de naam van de Bitcoin ETF Token, maar ook aan de mijlpalen van de munt.

Omdat 3/5 mijlpalen te maken hebben met een soepele uitgave van de spot Bitcoin ETF’s is de $BTCETF koers hier afhankelijk van. Verloopt deze snel, dan zal het waarschijnlijk een flinke pump voor Bitcoin ETF Token betekenen.

Als het tegen zit en de Amerikaanse beurswaakhond besluit een uitspraak over de spot Bitcoin ETF’s nog verder uit te stellen, kan dit resulteren in een grote $BTCETF sell off. Wanneer dit gebeurt, zal het totale aantal tokens alsnog afnemen door de transactie kosten, hierdoor krijgt het de kans om zichzelf te herstellen.

Bitcoin koers

VIDEO: The Greatest Bitcoin Explanation of ALL TIME (in Under 10 Minutes)
Altcoin Daily

Natuurlijk is de Bitcoin ETF Token afhankelijk van de koers van Bitcoin. Wanneer Bitcoin zijn populariteit verliest, zal dit ook gezichtsverlies voor $BTCETF betekenen.

Gelukkig is Bitcoin de grootste cryptocurrency ter wereld waardoor dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren. Ook krijgt Bitcoin nu juist weer meer populariteit nu de Bitcoin koers boven de $35.000 is beland.

$BTCETF staking mechanisme

VIDEO: Warning: Hidden Danger In Approval of Bitcoin ETF
Mark Moss

Het staking mechanisme zal ook een groot deel uitmaken bij het succes van Bitcoin ETF Token. Met de optie tot presale staking waarbij je zeer hoge APY’s kunt halen is dit al een groot succes.

Op dit moment is meer dan de helft van de verkochte tokens al gestaked. De projectontwikkelaars hebben ook aangekondigd dat je een hogere staking reward kunt krijgen wanneer je je tokens voor langere tijd vast zet.

Bitcoin ETF koers verwachting - staking

Het staking mechanisme zal een belangrijke eigenschap zijn voor $BTCETF om op te groeien nadat alle mijlpalen zijn behaald. Hierdoor is het van belang dat deze, net zoals nu, van hoge kwaliteit blijft.

Conclusie – Bitcoin ETF Token koers verwachting

VIDEO: "Everyone Is SO WRONG About Whats Coming In 2024"- Cathie Wood Bitcoin Prediction
Crypto Investing

De $BTC presale is een van de top crypto ICO’s van het moment. Uit deze Bitcoin ETF Token koers voorspelling blijkt dat de token waarschijnlijk een mooie toekomst te wachten staat waarbij een aantal waardestijgingen valt te verwachten.

De eerste daarvan zal al een het einde van 2023 kunnen plaatsvinden, om vervolgens in 2024 hard door te groeien via de gestelde mijlpalen en doelen. Uiteindelijk zal de koers in 2030 een groei van 100x kunnen hebben gemaakt vergeleken met de beginprijs tijdens de presale.

De presale is op dit moment nog steeds bezig, maar is al uit zijn eerste fase. Als je geïnteresseerd bent in $BTCETF raden we je aan de token zo snel mogelijk te kopen, zodat je de laagst mogelijke prijs kunt bemachtigen.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

VIDEO: Kaspa - KAS NEWS TODAY! & Technical Analysis December 2023
Charting Crypto

Kan Bitcoin ETF Token de ,- aantikken?

VIDEO: BITCOIN ETF: YOU ARE BEING LIED TO!!!!!! SERIOUS DANGER!!!!!! BTC Analysis
Sami Loyal - Forflies

Wat is de Bitcoin ETF Token koers verwachting voor 2025?

VIDEO: Cathie Wood: The Crypto Bull Run Is About To Go F**king Crazy (8 Day Warning)
Altcoin Daily

Is de Bitcoin ETF Token een goede investering?

VIDEO: Is It Time To BUY Crypto!? Altcoin Accumulation Guide!!
Coin Bureau

Sources


Article information

Author: Diamond Day

Last Updated: 1702628881

Views: 638

Rating: 3.7 / 5 (92 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Diamond Day

Birthday: 1931-07-23

Address: 260 Long Plaza Suite 242, Perryview, NM 31401

Phone: +3965989945256174

Job: Air Traffic Controller

Hobby: Whiskey Distilling, Graphic Design, Hiking, Stamp Collecting, Rowing, Amateur Radio, Arduino

Introduction: My name is Diamond Day, I am a tenacious, honest, Precious, strong-willed, brilliant, Determined, venturesome person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.